“Sekarangkan dia dgn Ubai, kenapa dia boleh cakap macam tu ???” Netizen geli tgk Shila Amzah Ungkit Kisah Cinta Dengan Sharnaaz Ahmad waktu tengah LIVE !

 

Penyanyi, Shila Amzah telah menjayakan konsert ‘Shila Amzah Journey To The Future Live Tour’ di Plenary Hall KLCC pada 4 Mac lalu.

Susulan itu, tular di aplikasi TikTok video memaparkan penyanyi lagu Pelukan Angkasa itu yang sedang berbual dengan peminat sebelum membuat persembahan.

Menerusi video tersebut, Shila dilihat menceritakan kembali kisah percintaannya yang menjadi inspirasi untuk dia mencipta lagu.

Haa masa tu lah, bila dia layan I tak okay, so benda suka ke tak suka ke memang akan jadi lagu.

Menurutnya lagi, ramai yang meminta dia dan bekas kekasih, Sharnaaz Ahmad untuk kembali bersama walaupun sudah hampir 10 tahun kisah percintaan mereka berlalu.

So saya pun dah move on. Sekarang orang suruh dia balik dengan… it’s okay! nama saya tak disebutkan lagi! saya suka!

Bukan itu sahaja, Shila turut berkata dia terpaksa mengingati kembali perasaan yang sama dahulu untuk menyanyikan lagu Masih Aku Cinta.

Waktu tu je I rasa macam ni, tapi jap sekarang ni I kena ingat balik perasaan tu. Nak nyanyi lagu ni, I kena ingat balik.

@boom.malaysia Comel je @shahilaamzah borak dengan penonton😍❤️ #boom #boommalaysia #fyp ♬ original sound - Boom! Malaysia

Meninjau di ruangan komen, rata-rata netizen bagaimanapun tidak selesa melihat Shila atau nama sebenarnya Nurshahila binti Amir Amzah membuka kembali kisah lamanya bersama pelakon itu.

KLIK LIKE JIKA ANDA RASA PERKONGSIAN INI SANGAT BERGUNA

Artikel Berkaitan

ARTIS 7868506018190014607

Post a Comment

emo-but-icon

Popular Posts

item